Berichtendienst

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Categorieën

NS in kleur

Wat er eventueel nieuw op de Spielwarenmesse in Nürnberg te zien is, zullen wij hopelijk binnenkort te horen, maar vooral te zien krijgen. Mitchell Jetten gaf deze foto vrij van zijn NS-modellen voor publicatie op onze site vrij. Zo te zien lijkt er schot in te zetten met de Nederlandse Spoorwegen modellen. Al moeten de modellen wel door een goede knutselaar op de T-Gauge motoren gemonteerd worden. Volgens de bezoekers van de Modelspoordagen aan onze stand, lukken dat tot op heden nog niet zo goed. Maar zo te zien behoort het schilderen al tot het verleden, nu Mitchell Jetten (spoorObjecten) deze modellen in 3 D kan printen. Kijk even op zijn site T-gauge en vervolg pagina’s Mochten er T-Gauge rijders zijn die een Nederlands Model rijdend heeft gemaakt, dan horen wij het graag.

2 Responses to “NS in kleur”

 • George Mulders:

  Dag Emanuel,

  Verrassend is het zeker en wij wisten dat het er aan zat te komen, maar …. ik heb toch nog zo wat bedenkingen, want het mooi sherp (glanzend) printen is nu niet iets wat in dit materiaal kan. Ik ben bnieuwdhet van dichtbij t bekijken. Overigen blijft dan toch nog het motoriseren, en dat is nu zoals ik heb geprobeerd uit te leggen nog een tweede probleem. We houden hoop en we zien verder.

  Hartelijke groet,
  George

 • tuurlijk, het is niet de beste kwaliteit als dat een “fabrieks” model is.
  Maar dit betekend wel dat je nu modellen voor een kleine prijs (circa 15euro) gekleurde modellen hebt.

  Overigens is het motorizen alleen lastig bij de V-IRM, bij de SGMm (SGM en Citypendel) is het een kwestie van een 21m motor unit er in te zetten en je hebt een rijdend model 🙂

  Vanaf volgende week overigens ook de 16/17/1800 en ICR rijtuigen beschikbaar.

  Hier alle gekleurde modellen:
  http://www.shapeways.com/shops/spoorobjecten?section=Modeltrains+-+1%3A450&s=0

Leave a Reply