Berichtendienst

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Categorieën

T-Gauge happening in Rijswijk

Het komende weekend wordt voor ons geen schaatsen, maar een heerlijk T-Gauge happening in Rijswijk. Het hele weekend staat in het teken van de Modelspoordagen.
Wij van T-Gauge.nl staan met de prachtige T-Gauge baan van Paul uit Heemskerk, onze modelspoor schaal te promoten, om te laten zien hoe klein een modelspoortrein wel kan zijn.
Maar het zal vermoedelijk ook wel weer een soort bijeenkomst worden van T-Gauge rijders. Diverse hebben ons al gemaild dat ze zullen komen. Sinds de vorige Modelspoordagen in Rijswijk (2011), waar wij ons de eerste keer lieten zien, zijn er heel wat enthousiaste rijders bij gekomen. Aan onze stand kan jammer genoeg niet gekocht worden, alleen bestellingen kunnen worden opgenomen en deze worden binnen 14 dagen na ontvangst van het bedrag, thuis bezorgend. Zoals bekend is T-Gauge een echt web-winkel artikel. Tgauge.com is het centrale magazijn voor Europa, dat (bijna) alles in voorraad heeft.

Zojuist kregen wij ook het bericht binnen dat de tussen set van vijf wagens voor de HST, de eerst Europese startset, te koop is. Deze uitbreiding set hebben wij nog niet, maar de HST trein kunnen wij laten zien. Kom dus naar Rijswijk als u T-gauge wilt zien, maar natuurlijk ook als u alle ander schalen wil zien want die zijn natuurlijk ook aanwezig.

Leave a Reply