Berichtendienst

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Categorieën

Tgauge op RAIL 2021?

Coronavirus of geen virus, Rail 2021 wordt weer een TGauge show! Jelle Baarde, TGauge rijder van het eerst uur, is vast besloten. Hij stond ook al op Rail 2015 met een TGauge baantje. Maar hij is nu gestart met een nieuw TGauge project ”Ik denk dat het de grootste TGauge Modelspoorbaan van Nederland wordt”, aldus Jelle. De eerste planning is om een module baan van 3 meter maken in Nederlandse landschap. Al maakte Jelle de afgelopen jaren een uitstapje naar een iets grotere Modelspoortrein (Spoor 0) T-Gauge is hij trouw gebleven. Ook voor hem geld, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, hij heeft nog ongeveer een jaar om zijn plannen te uitvoer te brengen.
Als je deze foto ziet moet je niet denken dat je deze week als bonus bij AH kunt krijgen, de NS T-Gauge sprinter in NS kleuren.
Jelle een hele grote T-Gauge rijder, misschien heeft u hem ontmoet tijdens Rail 2015 in Houten, heeft zelf, daar T-Gauge Europa er nog geen brood in zag, een Nederlands of Europees treinstel uit te brengen, een In 3 D geprinte set, zelf de NS kleuren gegeven.

Op zijn nieuwe Nederlandse testbaan rijdt hij al zoals op het YouTube filmpje te zien is,Ongetwijfeld zal hij op een komend treinevenement zijn nieuwe aanwinst laten zien.

Leave a Reply